Zalatnay 70 - jubileumi nagykoncert - Édesanyám emlékére

JUBILEUMI NAGYKONCERT PÁLYATÁRSAKKAL
„Az arcomat a fénybe fordítom” – Édesanyám emlékére

2018-02-05 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.

Zalatnay Sarolta az énekesnő, aki 55 éve aktív a zenei pályán. Több, mint 700 dal arany és gyémánt lemezek előadója. Jelenség, akihez három generációnyi családi emlék, szerelmi vallomás, baráti kötelék szellemi támogatója. Válogatás nélkül szórakoztat a legszegényebb falu kisebbségi területein, a leggazdagabbak privát születésnapi partijain, falunapokon, önkormányzati eseményeken, jótékonysági koncerteken itthon és a határon túl egyaránt.

Most azonban egy igazi szuperkoncertre készül, ahol a legnagyobb pályatársak is tisztelegnek a híres művésznő kiváló munkássága előtt ráadásul ez a jeles alkalom az Erkel Színházban lesz, ahol Cini megnyerte a táncdal fesztivált is. A dátum 2018. február 5.

Ő az az énekesnő, aki elsőszámú példaképe megannyi feltörekvő fiatal művésznek és egyedülálló anyának. A három nyelven, felsőfokon beszélő magyar sztár, aki kiváló példája annak, hogyan lehet profitként hasznosítani a tehetséget a kitartó munkát, valamint felállni megannyi gördülő akadály okozta esés után.

Zalatnay Sarolta aki nem csak sztár lett a rendszerváltásban, de ,,rendszerváltást” hozott mind a zenében, mint a divatban, ezrek követésével. Emblematikus egyéniség, aki híres jótékony cselekedeteiről, megannyi díjjal és elismeréssel honorálva azt, aki az állatvédelmi törvény megalapításában is részt vett.

Romantikus, örökzöld, valamint harsányabb rock dalait mára 3 generáció énekli, ami egyedülálló példája és biztos visszaigazolása az elmúlt évtizedek sikerességének.
Szókimondó, őszinte példakép, aki mindig vállalja önmagát. Aki a semmiből is mindig segít, aki minden rajongónak megáll az utcán, aki nem tesz különbséget ember és ember között.

Díjak, elismerések:
1966-ban a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján második helyezést ért el a Hol jár az eszem című dallal , majd 1967-ben megnyerte a Nem várok Holnapig című számmal, melyet az Omega együttes kísért. 1971-ben a Fák, Virágok ,Fény című dallal nyert. Kísérte az LGT, Omega , Bergendy, Metro, Generál, Skorpió együttes.
18 nagylemeze van, 50 kisebb az általa elénekelt közel 700 dal közül jelentek meg angolul, spanyolul , olaszul, németül , sőt még oroszul is.
6 mozifilmben szerepelt. 11 könyvet írt, amelyek több mint egymillió példányban fogytak el.

Táncdalfesztivál: Első díj (1967)
Táncdalfesztivál: Előadói díj (1967)
Táncdalfesztivál: Arany Mikrofon-díj (1967)
Táncdalfesztivál: Első díj (1971)
Zámbó Jimmy-díj (2012)
Magyar Tolerancia Különdíj (2013)
Magyar Toleranciadíj (2015)
Magyar Érték-díj (2016)

jegyárak:

4900ft - 11900ft

online jegyvásárlás:

http://szinhazbajarok.jegy.hu/program/zalatnay-70-jubileumi-nagykoncert-edesanyam-emlekere-87388

 

Cím

Telefon: +36 30 491-5622       E-mail: jegy@dendrit-global.hu